Aveda gelaatsverzorgingen

Voor zowat alle behandelingen maken we gebruik van AVEDA-producten.
De hollistische en ayurvedische aanpak van AVEDA stemt perfect overeen met de filosofie van ‘Le Boudoir’.

Aveda laat u de kracht ontdekken van bladeren, bloemen, stelen en wortels. Ze worden verwerkt in cleansers, moisturizers en verzorgende formules voor gezicht en lichaam.
De levenskracht van de natuur gebruiken we dus in een perfecte verzorging die bovendien heerlijk ontspannend werkt. Het enige dat u moet beslissen is hoeveel tijd u bij ons wil doorbrengen. Aan de hand van uw consult vullen wij de tijd vervolgens in met gepersonaliseerde behandelingen en aangepaste producten.

Gepersonaliseerde behandeling met botanical producten en tourmaline. Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes.Ze is gebaseerd op uw ayurvedisch type, uw wensen en het advies van onze specialiste.

Gelaatsverzorging voor een extra gevoelige huid.

Preventieve en actieve behandeling tegen acné. (ook voor volwassenen) Het heeft bovendien een kalmerende werking en verminderd de roodheid. De behandeling duurt minimaal een uur.

Verstevigende en verjongende anti-rimpel behandeling met producten gebaseerd op geavanceerde botanische technologie. (Mogelijk te behandelen zones zijn: gelaat, hals en decoleté, lippen, handen, ogen en wallen)

Gepersonaliseerde behandeling met gebruik van pure essentiële oliën. Ze is gebaseerd op uw ayurvedisch type, uw wensen en het advies van onze specialiste.

Hoogtechnologisch exfoliëren op basis van o.a. plantaardige zuren met als resultaat een strakkere egale huid. Moet gecombineerd worden met een van bovenstaande behandelingen.

Prijslijst

BASIC AVEDA SKIN CARE


(volgens facial design)
JUNIORSENIOR
25 min.3040
55 min.5068
85 min.7599

GESPECIALISEERDE GELAATSVERZORGINGEN

(volgens raciaal design)
Green science (antirimpel)
Outer peace (acnè)
Pure essence (intense focus)
40 min.60
55 min.75
85 min.106