Le Boudoir

Mechelsesteenweg 78 A
2018 Antwerpen, België
T +32 (0)3 237 08 35
E: info@leboudoir.be
BTW BE 0437 516 322

Openingsuren

Alle dagen van 10u tot 18u30
Vr: 10u – 19u30
Zondag, maandag & feestdagen gesloten

Reserveren

Reserveren kan enkel telefonisch. U kan uw behandeling reserveren bij uw favoriete specialiste. Voorschotten voor behandelingen of arrangementen kunnen gestort worden op rekeningnummer:
IBAN BE70 0015 7761 0525
BIC GEBABEBB
Graag als “mededeling” naam en datum waarop werd gereserveerd.Indien u een arrangement boekt graag de naam van het arrangement vermelden aub.

Indien u uw afspraak niet kan nakomen (wat soms kan gebeuren) gelieve ons dan 48 Hr voor de gemaakte afspraak te verwittigen, want we leven (spijtig genoeg) niet van de liefde (alleen). Voor behandelingen die later of niet geannuleerd worden moeten we een annulatiekost van 10,00 € / 30′ rekenen. Wij danken u voor uw begrip.

Parkeren

Parkeren doet u best in een van de zijstraatjes van de Mechelsesteenweg of u kan parkeren in de ondergrondse parking aan de Nationale Bank – Frankrijklei.

Contacteer ons

Routebeschrijving

Komende van Brussel – E19 – richting Antwerpen:

U volgt de E19 tot u aan de Craeybeckxtunnel bent. In de tunnel moet u links voorsorteren richting ANTWERPEN CENTRUM. Vervolgens rechtdoor tot aan de stoplichten. U steekt het kruispunt met de Singel (dwarsweg) over en rijdt dus rechtdoor, u bent nu in de Generaal Lemanstraat. Na de 2de verkeerslichten volgt u de weg met een bocht naar rechts en weer naar links, het KONING ALBERTPARK ligt aan uw linkerkant. Aan de lichten rijdt u links mee de Mechelsesteenweg op. Eenmaal op de Mechelsesteenweg gaat u bij de direct daaropvolgende lichten rechtdoor. Even verderop aan uw linkse zijde vind u Le Boudoir.

Komende van Noord-Antwerpen-Turnhout-Hasselt-Breda:

U volgt de Antwerpse Ring richting Gent tot NA de afrit Borgerhout, neem nu de afrit Berchem en blijf rechts rijden. Boven aan de afrit rijdt u rechts. Aan de eerstvolgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor, u bevindt zich na het oversteken van de Singel (dwarsweg) op de Grote Steenweg. U passeert 2 verkeerslichten wanneer u links voor u het KONING ALBERTPARK ziet liggen en op de rechterhoek de gebouwen van Brouwerij De Koninck. Blijf altijd rechtdoor rijden, u bevindt zich nu op de Mechelsesteenweg. Even verderop, links, vind u Le Boudoir.