Wellness center in hartje Antwerpen

Geniet van een weldoende wellness behandeling bij Le Boudoir in Antwerpen!

Massages

Een essentieel onderdeel van elke wellness behandeling

Massage is heel gezond en lekker voor het lichaam. Massage zou net zo normaal moeten zijn als naar de kapper gaan of een pedicure krijgen. Massage is bv zeer goed bij stress, spanningen, burn-out, hoge en lage bloeddruk, hoofdpijnen, reuma.

Als je je af en toe laat masseren, weet je hoe ontspannend en weldadig zo een massage kan zijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat massage goed is voor de geestelijke én lichamelijke gezondheid.

Alternatieve therapieën

In ons wellness centrum  kan u terecht voor oorkaars-therapie en voetreflexologie.
Via de voeten behandelen we het hele lichaam. Door bepaalde zones op de voeten te masseren, zetten we een reflex in werking die organen en of klieren prikkelt en stimuleert. Het effect: een betere doorbloeding, afvalstoffen komen vrij, pijn wordt verlicht of zelfs helemaal verholpen.
Ook oorkaarstherapie heeft diezelfde ontspannende en stimulerende werking. Het is een behandeling die al voorkwam bij verschillende oude culturen. Zij kenden de weldoende werking er al van.

Lichaamsverzorging

Voor zowat alle behandelingen maken we gebruik van AVEDA-producten.
De holistische en ayurvedische aanpak van AVEDA stemt perfect overeen met de filosofie van wellness center ‘Le Boudoir’.

De producten van Aveda lichaamsverzorging combineren geavanceerde plantentechnologie met de recentste ontwikkelingen in de huidwetenschappen. Je fleurt helemaal op door de buitengewone weldaad van bloemen en planten. Aveda huidverzorging herstelt de huid met extracten uit planten, natuurlijke oliën en zuivere plantaardige aroma’s. Je huid is weer volledig in evenwicht.