Alternatieve therapieën

Voetreflexologie

Reflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in gans het lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van energieblokkeringen.

Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, de handen en de oren. Die plaatsen noemen we “reflexzones”. Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus de gezondheid herstellen.

Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen èn de immuniteit. Zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs geheel verdwijnen. Het is een ideale behandeling al of niet in combinatie met andere geneeswijzen, zowel klassieke als aanvullende.
Reflexologie is natuurlijk, eenvoudig, aangenaam en preventief.

Oorkaarstherapie

Het gebruik van oorkaarsen komt voort uit de traditionele indiaanse geneeskunst en wordt daar waarschijnlijk al eeuwen bij allerlei klachten toegepast. Een holle kaars wordt in het oor geplaatst en aangestoken, waardoor er warmte in de gehoorgang komt.

Die warmte activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Bovendien vermindert het gebruik van oorkaarsen de druk in het hoofd bij onder andere hoofdpijn, verkoudheid en ontstekingen van de holtes.

Prijslijst alternatieve therapieën

DUURPRIJS
25 min€40
55 min€68